Stretch & Mobility

Stretching- ul reprezinta o modalitate de prelucrare analitica a aparatului locomotor care implica intinderea riguros controlata, de natura pasiva sau activa a unor lanturi sau grupe musculare. Ea se exprima in miscare prin mentinerea unor pozitii, pe durate bine determinate, timp in care o parte a musculaturii este intinsa, alta lucreaza in regim de contractie pentru a stabiliza si fixa plasamentul diferitelor segmente, iar alta este relaxata.

Stretchingul mentine muschii supli, te relaxeaza, te ajuta sa faci trecerea zilnica de la sedentarism la o activitate energica, fara un efort exagerat.

Beneficii:

  • Ajuta sa ramai flexibil si impiedica accidentele obisnuite.
  • Sunt excelente si pentru cei care doresc sa isi mareasca masa musculara.
  • Pentru cei care se antreneaza, exercitiile de intindere sunt recomandate fiindca amelioreaza mobilitatea, previn accidentarile, reduc intensitatea febrei musculare si grabesc recuperarea, toate acestea inseamnand pana la urma cresterea performantei generale si implicit a masei musculare.

Subtil si revigorant, stretchingul permite sa intri in contact cu proprii muschi.

Stretchingul se adreseaza tuturor, indiferent de varsta sau sex, nivel de pregatire fizica saude aptitudini speciale pentru sport, se invata extrem de usor, iar rezultatele incep sa fie vizibile dupa numai cateva sedinte de antrenament.

Antrenament

Body & mind, Posture, Relaxation

Intensitate

Beginner to advanced

Echipament

Free Body, Mat

Durata

50 min

reShape

online

Preț: 250 RON