Antrenamente personale

Dacă ai ajuns până în acest punct foarte probabil că te gândești serios să faci începi antrenamentele alături de o antrenoare personală.

Este o decizie foarte curajoasă și care merită multă încurajare fiindcă ai decis că vrei să devii mai fit, mai puternică și mai sănătoasă.

Mai jos le poți vedea pe colegele noastre specializate în antrenamentele dedicate femeilor, împreună cu care vei găsi cele mai bune variante de antrenament pentru obiectivele tale.

Mai mult decât atât, îți promitem că vei avea mereu o persoană care să te înțeleagă, să îți ofere suportul necesar pentru a evolua constant și care să-ți ridice moralul atunci când ai nevoie.

* Prețurile pentru antrenamentele personale variază de la antrenor la antrenor. Ia legătura cu unul dintre ei pentru a afla care sunt costurile persoanei respective.

Care este filosofia noastră de lucru?

Țintim obiective pe termen lung

Personalizăm antrenamentele pe nevoi

Urmărim și ajustăm constant evoluția ta

Celebrăm victoriile împreună cu tine

Programează o Ședință Gratuită

Întrebări frecvente

Se lucrează de la 1 până la maxim 3 persoane / ședință. Spațiul permite acest lucru, iar antrenamentele sunt personalizate în funcție de nivelul de experiență, nevoile și obiectivele fiecărei persoane.

Prețurile pentru antrenamentele personale diferă în funcție de antrenor și / sau numărul de ședințe săptămânale. Te rugăm să contactezi unul din antrenorii noștri pentru a afla oferta de preț a acestuia.

Programul de antrenamente se stabilește împreună cu antrenorul, în funcție de disponibilitatea ambelor părți.

Trimite un mesaj unuia dintre antrenorii noștri din lista de mai sus.

reShape

online

Preț: 250 RON