Menu

Lady's Gym te ajuta sa faci o fapta buna inainte de Sarbatori!

ShoeBox reprezinta o incercare minuscula de a face lumea un loc mai frumos. In fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, putem sa aducem un zambet pe chipurile a zeci de mii de copii sarmani din orasele din Romania. Daca putem sa facem asta, de ce sa nu ne implicam?

Ce inseamna pentru tine un lucru minor, pentru acesti copii poate insemna o bucurie enorma, pe care nu o vor uita niciodata!

Participa si tu la campania ShoeBox si fa un cadou de Craciun unui copil sarac. Poti aduce cadoul pregatit conform specificatiilor din link (http://www.shoebox.ro/) la sediul Lady’s Gym (Centru, Str.Regele Ferdinand, nr.7), si mai departe ne ocupam noi de el.

Atentie, sa Nu includeti in pachet alimente perisabile si sa mentionati pe un bilet, care se afla in AFARA PACHETULUI varsta si sexul copilului la care doriti sa ajunga cadoul tau!
Cateva idei pentru a face cadoul tau cat mai UTIL:
• Articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva care sa le fie de folos.
• Produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (am fost informate ca foarte multe fete si baieti cu varste cuprinde intre 14-18 ani au mare nevoie de asa ceva)
• Articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat, dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat.
• Poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului! Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric). Sau orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor.
Nu puneti in cutii lucruri pe care nu v-ar place nici voua sa le primiti. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care il cunoastem cu totii: se arunca la gunoi. Fa un cadou asa cum ti-ar place sa-l primesti si tu, nu fa curatenie in casa pentru ca mai apoi sa dai ce e “de aruncat”. Toti acesti copii au nevoie de atentia noastra, nu de mila noastra!
Daca ai posibilitatea sa faci acest mic gest, fa-l ! Pentru altii poate insemna enorm!

IMPREUNA PUTEM FACE MULTI COPII FERICITI!!!

Login or Sign Up