Menu

S-a dus frigul cu hainele groase si acum avem probleme cu siluetele “pompoase”!

S-a dus frigul cu hainele groase si acum avem probleme cu siluetele “pompoase”!

Toata lumea stie ca trebuie sa faci miscare pentru a scapa de kilogramele in plus, pentru a-ti pastra formele de invidiat, sau pentru sanatate (desi foarte putine persoane aleg miscarea pentru acest “ MIC” detaliu: SANATATEA ).

Dar sa revenim, desi teoria o stim mult prea bine, cu toate astea, majoritatea alegem sa hibernam precum ursul din poveste pe timp de iarna, “flatandu-ne” si “uimindu-ne” ca ne-am ingrasat, dar oricum puloverele groase sunt de vina, asa ca putem sa mai “sedem” putin. Dar, uite ca vine primavara si trecem la manecute scurte si nu mai aveam pe cine da vina.


Ce se intampla? Intervine panica!
Solutia: Toata lumea la sala + cure drastice (adica nu mai mancam nimic), ca doar vine vara si trebuie sa aratam bine, tragem tare cateva ore pe zi si dorim ca in doua luni sa aratam FIT, sa scapam de 10 kg, ca doar instructorul este defapt un magician cu o bagheta magica.


Din pacate nu asta este solutia, nu putem sa mergem 3 luni pe an la sala (primavara) si sa aratam ca si aceia care fac sport intr-un mod regulat. Din nefericire multe persoane au asteptari nerealiste, credem că se poate uşor şi fără efort. Adevărul e că sportul e un proces greu, solicitant fizic şi care îşi arată rezultatele în timp.


In primul rand, pentru a arata bine si a avea o silueta sanatoasa, trebuie sa avem grija la alimentatie si sa fim perseverenti in a manca sanatos. Poate cel mai important aspect este acela de a avea o relatie buna cu mancarea si sportul.
• E important de asemenea să facem mişcare constant şi corect. 
• Trebuie să mâncăm diversificat, e foarte important să nu consumăm aceleaşi alimente cu regularitate.
• De asemenea e important să mâncăm în funcţie de sezon.
• Trebuie să ne hidratăm constant pe toată durata zilei.

Toate acestea trebuie sa devina un stil de viata pentru fiecare persoana care doreste sa se simta bine atat fizic cat si psihic, pentru o persoana care doreste atat un corp cat si o minte sanatoasa, nu doar o scurta perioada din an!
Motiveaza-te si ACTIONEAZA !

Login or Sign Up