Menu

Inceput de an, planuri!

 

La fiecare inceput de an, cand ne reluam activitatea vad foarte multa lume entuziasmata si cu multe planuri. Insa, de cele mai multe ori foarte multi renuntam la fel de repede. 

Cum am putea face ca acel val de entuziasm sa ramana viu pana ajungem la atingerea obiectivului nostru?

Inainte de toate, trebuie sa ne dorim o schimbare in vietile noastre: “ vreau sa fiu”, “ vreau sa fac”… o schimbare in viata mea. Totul incepe cu mine si cu dorinta de a imbunatati ceva, de a fi eu o persoana noua.
Cand iti propui un obiectiv, asigura-te ca este unul pozitiv pentru tine, scopul acestuia sa-ti fie folositor pe termen lung. Nu alege calea cea mai usoara pentru a ajunge acolo deoarece satisfactia va fi si ea pe o perioada scurta. Fa-ti un plan care sa-ti fie folositor si sa serveasca obiectivului tau concret. Chiar daca drumul este lung depasirea fiecarui obstacol conduce catre obiectivul tau, fiecare pas pe care il faci serveste obiectivului tau, care devine tot mai usor de atins.

Acum te-as incuraja sa te uiti la viata ta si sa te gandesti la lucrurile pe care le aveai planuite pe anul trecut si sa te intrebi apoi ce ai facut pentru ele?! Daca acele planuri nu au ajuns sa fie realizate, atunci nu lasa ca si acest an sa fie la fel! Pentru ca ce suntem azi si ce planuri avem pentru maine, ne influenteaza drastic succesul, nu putem ajunge acolo unde ne dorim cu adevarat sa fim.
Toti avem tendinta sa ramanem uneori fara energie, sa incetinim cu planurile pe care le avem, este absolut normal sa obosim. De aceea sunt momente in care trebuie sa ne oprim si sa ne innoim, sa ne revitalizam.
Ce ma ajuta ca sa-mi mentin motivatia?

Gandeste-te la toate resursele pe care tu le poti accesa, la toate lucrurile pe care le faci cu placere, la tot ceea ce te incarca cu energie pozitiva. Cauta locuri, oameni, activitati, descopera noi abilitati pe care le poti folosi pentru a-ti atinge mai usor obiectivul. Una dintre cele mai importante resurse este: DORINTA!

Dorinta provine din pasiunea de a vrea sa atingi un scop. De aceea am tot auzit sintagma: “ Daca vrei, poti!” , care exprima un mare adevar. Dorinta iti creeaza drumul , iti da energia necesara si te revitalizeaza. Drumul catre success poate fi de multe ori sabotat de : “ azi nu am timp, o las pe maine” , “ vremea mohorata de afara” , “ nu merg fara prietena mea”, etc. Acestea intotdeuna au fost si intotdeauna vor fi. Dar atunci cand esti hotarat sa-ti atingi un tel si dai de o “ infundatura”, ghici ce ai de facut? Cauti o alta cale. Exista multe cai de a-ti atinge un tel, dar trebuie sa-ti doresti ca sa ajungi acolo. Iar daca dorinta nu exista, atunci nici nu vei putea sa indeplinesti obiectivul.

Iti doresti? Fa ceva pentru asta in fiecare zi!

Va dorim un an plin realizari, sanatate si energie!

Ne vedem la sala! Echipa Lady’s Gym este mereu alaturi de tine!

Login or Sign Up