Menu

Echipa Lady’s Gym te invita la weekend pentru sanatate!

La sfarsitul lunii Octombrie rezerva-ti trei zile pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate! Un prilej optim de a te autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-ti face noi prieteni, de a lega prietenii, iar lista poate continua :)

Ce inseamna?

Este o “tabara” de antrenament. Practic, participantii au prilejul de a se autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-si crea echipe, de a lega prietenii, iar lista poate continua :) Spre deosebire de alte evenimente sportive, aici programul este jumatate dedicat activitatilor sportive, jumate dedicat workshop-urilor de nutritie si training-urilor motivationale si 100% dedicat distractiei.

Ce tip de activitati vor fi?
⭕Activitati sportive
⭕Workshop-uri de nutritie
⭕Seminarii motivationale
⭕Concursuri si competiti sportive
⭕Distractie, foc de tabara si alte surprize :)

Cine poate participa?

Weekend pentru sanatate este un program pentru toti cei care iubesc o viata activa, pentru toti cei care doresc sa inceapa o viata activa, este un program adaptat pentru a putea fi practicat de catre oricine, indiferent de conditia fizica, varsta, sex, sau greutate corporala.

Ce trebuie sa fac ca sa particip?
Locurie sunt limitate, asa ca trebuie sa vii la Receptia clubului si sa iti rezervi loc prin achitarea unui avans de minim 100 lei!

Cat costa?

Camera dubla cu pensiune completa + Parc Aventura: 420 lei/pers
Camera dubla cu pensiune completa: 380 lei/pers

Camera tripla cu pensiune completa + Parc Aventura: 400 lei/pers
Camera tripla cu pensiune completa: 360 lei/pers

Camera 4/5 pers.cu pensiune completa + Parc Aventura: 380 lei/pers
Camera 4/5 pers.cu pensiune completa: 340 lei/pers

Ce mai astepti? Ia cu tine pe cine vrei si vino sa petrecem un super weekend la munte, plin de energie, voie buna si adrenalina!

Pentru mai multe informatii va asteptam la receptia Lady's Gym, la numarul de telefon: 0753 45 32 30 sau pe email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Login or Sign Up