Menu

WEEKEND PENTRU SANATATE


WEEKEND PENTRU SANATATE
-Corp Minte si Suflet -
Editia II

Rezerva-ti weekendul de 9-11 Iunie pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate (editia2)! Un prilej optim de a te autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-ti face noi prieteni, de a lega prietenii, iar lista poate continua

Ce inseamna?
Este o “tabara” de antrenament. Practic, participantii au prilejul de a se autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-si crea echipe, de a lega prietenii, iar lista poate continua :) Spre deosebire de alte evenimente sportive, aici programul este dedicat atat activitatilor sportive, cat si dedicat workshop-urilor de nutritie si 100% dedicat distractiei

Ce tip de activitati vor fi?
⭕Activitati sportive
⭕Workshop-uri de nutritie
⭕Concursuri si competiti sportive
⭕Drumetii, foc de tabara
⭕Distractie si relaxare la spa

Cine poate participa?
Weekend pentru sanatate este un program pentru toti cei care iubesc o viata activa, pentru toti cei care doresc sa inceapa o viata activa, este un program adaptat pentru a putea fi practicat de catre oricine, indiferent de conditia fizica, varsta, sex, sau greutate corporala.

Ce trebuie sa fac ca sa particip?
Locurie sunt limitate, asa ca trebuie sa vii la Receptia clubului si sa iti rezervi loc prin achitarea unui avans de minim 100 lei!

Cat costa?
Pachetul este 540 lei! Care include:
✔️Cazare in camera dubla 2 nopti
✔️Masa pe parcursul celor 3 zile
✔️Coffe break in fiecare zi
✔️Acces la sala de jocuri (tenis de masa, fotbal de masa, billiard, hochei de masa, remi, sah, table)
✔️Acces la centrul SPA (piscina, sauna finlandeza, jacuzzi cu hidro si aero masaj)
✔️Internet wireless

Ce mai astepti? Ia cu tine pe cine vrei si vino sa petrecem un super weekend la munte, plin de energie, voie buna si adrenalina!

Pentru mai multe informatii la numarul de telefon: 0753 45 32 30 sau pe email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Login or Sign Up