Contul meu

Autentificare

Înregistrare

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Antrenamente de grup

Sunt alegerea perfectă dacă îți dorești să vezi ce impact poate avea sportul în viața ta. Mai mult decât atât, antrenamentele de grup sunt variate, astfel că poți să îți alegi tipul de clasă în funcție de preferințele tale.

Antrenamente Personale

Nu știi cu ce să începi? Exerciții? Alimentație? Motivație? Norocul tău este că ai ajuns în comunitatea #womensonly, unde antrenoarele noastre sunt specializate în fitness-ul dedicat femeii.

Programe Online

Disponibile oriunde și oricând, programele online Lady’s Gym sunt create astfel încât te ajută să lupți cu poftele, să te menții în formă sau să obții rezultatele pe care ți le dorești altfel decât în forma clasică de antrenament la sală.

Reshape Challenge

reShape Challenge a schimbat viața a peste 250 de femei din Cluj-Napoca. Femei care au fost nemulțumite de aspectul fizic și care prin participarea în program au învățat cum să își iubească corpul prin sport și alimentație. Fără diete care te înfometează.

reShape

online

Preț: 250 RON