Îndrăgostite de sport, povestea Alexandrei.

”Am știut, însă, tot timpul că pentru a funcționa la parametrii optimi am nevoie de această constantă în viața mea. Așa am decis să mă reapuc de sport.” – Alexandra, membră a comunității Lady’s Gym

Îndrăgostite de sport? Da, suntem! 

La fel și femeile care fac parte din comunitatea Lady’s Gym. 

Spargem tiparele ”lunii îndrăgostiților” și îți aducem în față un altfel de dragoste. O dragoste care se antrenează în timp, care ne face mai puternice și care are un impact asupra minții, a trupului și a sănătății noastre.

Astăzi îți prezentăm povestea Alexandrei. Ea a început să facă mișcare încă din școala generală, iar până la terminarea liceului a trăit cu și pentru sport.

Ca în multe alte cazuri, după terminarea liceului, acest obicei a devenit destul de fragmentat din cauza altor activități și responsabilități.

Norocul a fost faptul că drumurile noastre s-au intersectat, iar Alexandra a început să frecventeze comunitatea noastră.

Plăcerea de a face mișcare a reapărut aproape instant, iar la acest lucru a contribuit și faptul că atmosfera de la antrenamente a fost tot timpul una relaxantă.

”Sportul îmi oferă oportunitatea de a mă descoperi și redescoperi la nesfârșit” 

Alexandra ne-a mărturisit că pentru ea, mersul la sală nu are ca scop lupta cu kilogramele sau obținerea unui corp perfect. Desigur, sunt niște consecințe pe care nu le refuză.

În schimb, sportul este acel element din viață care îi oferă oportunitatea să se descopere și redescopere la nesfârșit. Viața cotidiană poate fi destul de apăsătoare câteodată, însă prin mișcare putem să ne oferim acele mici escapade de care avem nevoie pentru a ”ieși din cotidian”.

”La mine mai există loc pentru multe îmbunătățiri (fizice și psihice deopotrivă), iar sportul loc de multe îmbunătățiri (fizice și psihice deopotrivă), iar antrenamentele contribuie enorm în a mă ajuta să devin mai bună și mai puternică. Lupta nu o duc cu alții, ci cu mine însămi.”

Sportul este despre oameni, legătura dintre ei, despre umor, râsete și stare de bine.

Acest lucru ne face să putem spune că, la fel ca și noi, Alexandra este îndrăgostită de sport.

Tu ai apucat să te îndrăgostești de sport? 

Dacă da, trimite-ne un mesaj privat pe una dintre paginile noastre

Și o să includem povestea ta în viitoarele postări.

Până atunci, ne ținem de promisiunea făcuta: te ținem în formă!

Ti-ai placut? Trimite mai departe si prietenilor tai!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email