Îndrăgostite de sport, povestea Oanei

”Prima săptămână a fost cu multă febră musculară, cu multe de învățat. Deși îmi auzeam tot timpul numele, antrenoarele mă ajutau constant în timpul exercițiilor. Prin acest lucru mi-au demonstrat că ele chiar vor să te ajute și, cel mai important, chiar le pasă.”

Îndrăgostite de sport? Da, suntem! La fel și femeile care fac parte din comunitatea Lady’s Gym. 

Spargem tiparele ”lunii îndrăgostiților” și îți aducem în față un altfel de dragoste. O dragoste care se antrenează în timp, care ne face mai puternice și care are un impact asupra minții, a trupului sau a sănătății noastre.

Astăzi îți prezentăm povestea Oanei. Motivul principal pentru care a început să facă mișcare l-au reprezentat kilogramele în plus rămase după sarcină.

Deși a încercat mai multe diete, ele nu au funcționat, dimpotrivă chiar a acumulat încă câteva kilograme. Oana ne-a mărturisit că multe din ele erau destul de stricte, iar foamea și poftele băteau la ușă tot timpul. 

Momentul în care și-a spus ”trebuie să fac o schimbare” a venit atunci când paharul frustărilor s-a umplut. Coincidență sau nu, exact în acea perioadă începeam programul reShape Challenge, iar Oana a fost pe fază.

Frica de a nu se descurca, groaza că va fi prea greu și un sentiment legat de faptul că toate femeile care participă la reShape Challenge au mai practicat sport au pus-o pe gânduri. După câteva zile de stat în stand by și-a făcut curaj și ne-a contactat.

Despre Oana putem să îți spunem că a trecut prin toate etapele reShape Challenge, iar în pauza dintre ediții și-a dat seama că nu o să reziste mult fără sport.

Cum?

Ne-a mărturisit că se simțea de parca ceva lipsește din viața ei și că trebuie să facă mișcare. Așa a ajuns la decizia de a se antrena cu un Antrenor Personal – Oana.

”A fost cea mai bună alegere pentru mine, Oana m-a ajutat foarte mult când mi-a zis că ea nu e de acord cu dietele și m-a pus să fac poze la mese. Antrenamentele sunt o plăcere de fiecare dată, chiar dacă ajung acolo fără chef sau obosită.”

Cum a ajuns să se îndrăgostească de sport? 

Și-a pus încrederea în echipa noastră, a renunțat la diete, a fost prezentă la antrenamente, iar rezultatele au impulsionat-o să meargă mai departe. 

”Pentru mine a fost surprinzătător că pot să și mănânc și să existe rezultate.”

Tu ai apucat să te îndrăgostești de sport? 

Dacă da, trimite-ne un mesaj privat pe una dintre paginile noastre

Și o să includem povestea ta în viitoarele postări.

Până atunci, ne ținem de promisiunea făcuta: te ținem în formă!

Ti-ai placut? Trimite mai departe si prietenilor tai!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email