Obține fesieri mai fermi și un abdomen sexy, chiar de acasă!

Cu Booty Factory ajungi la rezultate la care doar visai, chiar din confortul casei tale.

Rezultatele parcă nu apar deși…..

Ai încercat tot, însă fără succes?

Noi, femeile, știm că fesierii și abdomenul sunt 2 elemente ale corpului foarte importante atunci când vine vorba de încrederea în noi.

Foarte probabil că deja ai încercat toate antrenamentele și ai ținut de toate sfaturile posibile pe care le-ai găsit pe YouTube sau Instagram, însă efortul a fost în zadar. Rezultatele nu au apărut, iar acest lucru te-a demoralizat.

Nu trebuie să îți pierzi speranța, deoarece încă poți ajunge exact acolo unde îți dorești.

Iar acest lucru se poate întâmpla chiar din confortul și siguranța casei tale. Da, ai citit bine, poți să obții fesieri mai fermi și un abdomen sexy chiar de acasă.

Îți povestim mai jos cum.

Vrei să te antrenezi de acasă și să ai rezultate?

Internetul e plin de exerciții, însă secretul stă în structurarea lor

Probabil că ai făcut deja primul pas și ai încercat o sumedenie de exerciții dedicate fesierilor și abdomenului.

Dacă ai reușit să faci deja acest pas, probabil că ai îndoieli legate de alegerea lor sau de tehnica ta de execuție.

Iar dacă nu ai încercat deja să te antrenezi, poate că te gândești să o faci, însă nu știi de unde să începi.

Oricare ar fi situația în care te aflii, noi vrem să îți spunem că internetul e plin de exerciții, însă secretul stă în structurarea lor într-un program complex de antrenament.

Ne-am gândit foarte mult la acest aspect, de aceea am pus la bătaie experiența noastră de 12 ani în industria de fitness dedicată femeilor și am pus cap la cap cele mai bune metode de antrenament în programul Booty Factory & Strong Abs.

Cu ajutorul sportului

Vei fi mereu încântată de ce vezi în oglindă

De câte ori te-ai uitat în oglindă și ți-ai fi dorit să te simți mai confortabil în pielea ta?

Sau să ai mai multă încredere atunci când ieși în lume?

Sau de câte ori te-ai mințit singură, spunându-ți că nu ai geneticul potrivit pentru a avea fesieri mai fermi, un abdomen de invidiat și un corp fără celulită?

Ei bine, a venit momentul să pui piciorul în prag, să îți recâștigi feminitatea și să devii exact ce trebuie să fii: o femeie puternică, care își iubește propriul corp și are încredere în ceea ce poate să facă.

Programul realizat de femei, pentru femei

Ce câștigi dacă cumperi programul?

Booty Factory & Strong Abs

Fesieri mai fermi

Programul de antrenamente te va ajuta să lucrezi muschii fesieri cu exerciții specifice și programate astfel încât povestea cu geneticul să rămână doar un basm

Un abdomen sculptat

Poți spune adio pufoșeniei care ți-a fost alături până acum. În schimb te poți pregăti de o transformare care te va face o femeie mai puternică, mai încrezătoare și mai sănătoasă.

O alimentație mai sănătoasă

Fără nutriție, rezultate nu vor apărea. De aceea, în cadrul programului ai acces la un plan alimentar creat special pentru obiectivele legate de fesieri și abdomen.

Te reîndrăgostești de corpul tău

Știm cum e să treci prin momente în care nu te simți bine în pielea ta. De aceea îți spunem că dacă treci prin programul Booty Factory, există toate șansele să începi să ai din nou o relație bună cu corpul tău.

Te antrenezi corect și eficient

Câștigi timp și înveți care sunt cele mai eficiente antrenamente pentru fesieri. În plus, poți să reiei oricând antrenamentele, deoarece odată achiziționat, programul rămâne al tău pe viață.

Ce conține pachetul de antrenamente?

Pachet

120RON
99 RON
  • 8 antrenamente pentru fesieri mai fermi și un abdomen sexy;
  • Suport video pentru antrenamente cu: numele exercițiilor, numărul de repetări, cronometru și muzică antrenantă.
  • Plan alimentar

Oferta expiră în

Zile
Ore
Minute
Secunde

Testimoniale

Ce zic alte femei despre programele online Ladys Gym?

Cine suntem noi?

Reprezentăm Lady’s Gym – comunitatea #womensonly, locul unde fiecare femeie care ne trece pragul devine cea mai bună versiune a ei și beneficiază de sprijinul întregii comunități pe tot parcursul drumului pe care îl urmează. De mai bine de 12 ani oferim femeilor din Cluj-Napoca o experiență care le transformă în femei mai puternice, mai fit și mai sănătoase. Iar dacă termenul ”puternice” te sperie sau te bagă în ceață, vrem să știi că ne referim la a învăța să îți iubești corpul, la doze mai mari de încredere în forțele propriii, la un stil de viață sănătos și sustenabil și, desigur, la puterea fizică care înseamnă sănătate.

Întrebări frecvente

Toate comenzile sunt procesate în termen de 24 ore, termen în care vă vom oferi acces la programul online

Da. Exerciții din program sunt recomandate persoanelor care au mai făcut mișcare, iar în video-uri am pregătit 2 niveluri de dificultate. În cazul în care simți că nu poți ține pasul, îți recomandăm ca prima săptămână să mergi în ritmul tău.

Nu, programul Booty Factory & Strong Abs este unul online și poți să faci exercițiile de oriunde.

Booty Factory & Strong Abs este un program de antrenamente online, acest lucru înseamnă că tot de ce ai nevoie pentru acces este o conexiune bună la internet. Poți să faci antrenamentele la orice oră și în orice zi.

Începe transformarea chiar de astăzi!

reShape

online

Preț: 250 RON