puternică și încrezătoare cu reSHAPE ONLINE

Cel mai complex program de antrenamente online pentru nivelurile de experiență începător și intermediar.

6

Nu te mai simți bine în corpul tău?

Știm cum e. Am auzit asta zilnic – însă de asta suntem aici. De ani de zile, am ajutat femeile să recapete controlul asupra propriului corp. Să se simtă mai energice, mai puternice, mai încrezătoare. La urma urmei, nu e doar despre cum arăți. E despre cum TE SIMȚI.

Am creat reSHAPE ONLINE pentru femeia modernă, în care ne regăsim și noi. Femeia care poate nu are mereu timp să meargă la sală – sau poate vrea să meargă la sală, dar nu își permite un antrenor personal. Sportul e sănătate – și te ajutăm să faci sport chiar dacă nu ai bugetul pentru un antrenor personal sau nu găsești timp de mers la sală.

Cum facem asta? Cu reSHAPE ONLINE, gândit pentru tine. Citește mai jos ca să vezi de ce ar trebui să alegi acest program de antrenamente online.

Vrei să mergi la sală, dar crezi că nu o sa te descurci?

Să cumperi un abonament la sală e ușor. Însă primul pas acolo pare imposibil:

„Mi-e rușine. Nu știu ce să fac. Cum se folosesc aparaturile? O să râdă de mine. Nu știu cum să execut corect”. Poate și ție îți trec prin cap gândurile acestea – și de aceea tot amâni să mergi la sală.

Însă cu reSHAPE ONLINE asta se poate schimba: am gândit programul pe 2 module: GYM & HOME. Dacă alegi modulul GYM, vei primi un calendar structurat de antrenamente pe care să le faci LA SALĂ.

Da, nu vei avea nevoie de un antrenor personal – și vei executa corect toate exercițiile, pentru că sunt explicate detaliat. În plus, ai o structură în antrenamente, așa că nu te vei trezi zicând „eu ce lucrez azi?”.

4
5

reShape Online

Ai vrea să faci mișcare, dar nu vrei să mergi la sală?

Poate încă ești în cealaltă tabără, care nu vrea să meargă la sală – situația pandemică prin care trecem, lipsa timpului, un bebe care nu îți permite să pleci de acasă sau ne-sincronizarea programului cu o sală de sport sunt doar câteva dintre situații. Indiferent de situația în care te regăsești, reSHAPE ONLINE HOME e soluția potrivită de antrenament pentru tine: faci sport DE ACASĂ, cu MINIMUM de echipament. Dar maximum de rezultate. Indiferent de situația în care te regăsești, reSHAPE ONLINE HOME e soluția potrivită de antrenament pentru tine: faci sport DE ACASĂ, cu MINIMUM de echipament. Dar maximum de rezultate.

Vrei să fii una din femeile care își schimbă stilul de viață?

8 Motive pentru a te înscrie chiar acum

Îți recâștigi relația cu propriul corp

Îți crești încrederea în forțele proprii

Înveți să te antrenezi corect și eficient

Înveți să iei decizii alimentare sănătoase

Ai parte de un somn mai bun și de zile energice

Elimini sau reduci durerile pe care le ai

Faci parte dintr-o comunitate dedicată femeii

Economisești bani și timp prețios

Echipamentul necesar pentru reShape Online Home

reSHAPE ONLINE e programul ideal pentru femeia modernă, care nu își poate sincroniza programul cu al unui antrenor personal. Pentru femeia modernă care NU ARE TIMP, dar vrea să fie sănătoasă & fit. Da, e pentru tine.

Ce primești cu reSHAPE ONLINE?

De ce să alegi reShape Online

Preț: 250 RON

Noul modul începe în

Zile
Ore
Min
Sec
Noul modul a ]nceput deja

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Cum știu că reSHAPE ONLINE e pentru mine?

Ai nevoie de 21 de zile ca să construiești un obicei. Noi te ajutăm nu doar să îl construiești, ci să ÎL MENȚII în timp – de aceea reSHAPE ONLINE e un program complex, de 6 săptămâni.

reSHAPE ONLINE e pentru femeile care își doresc să arate bine și să se simtă bine – pentru femeile care își doresc sănătate și energie, dincolo de un corp armonios. Dedicat femeilor moderne, care poate nu au timp încă să meargă la sală, dar își doresc să se simtă cu adevărat bine în pielea lor. În vremuri în care trăim pe repede-înainte, cu reSHAPE ONLINE vrem să îți dăm o pauză. Da, ai auzit bine – o pauză de la grijile pe care le ai, ca să poți să îți faci loc ȚIE în program. Să te pui pe primul loc.

Modul reSHAPE GYM

Conține un calendar cu antrenamente speciale pentru sală, fără să ai nevoie de un PT.

Modul reSHAPE HOME

Acces la videoclipuri cu antrenamente pentru acasă, cu minimum de echipament

reShape Advanced

Potrivit pentru persoanele care au peste 6 luni de experiență în antrenament, însă vor să se autodepășească împreună cu un antrenor personal

reShape Online GYM

lei 250
00
  • Calendar cu antrenamente speciale
  • Acces Documente în Google Drive
  • Plan de antrenament
  • Plan alimentar
  • Videoclipuri antrenante cu suport scris

reShape Online HOME

lei 250
00
  • Videoclipuri cu antrenamente pentru acasă
  • Acces Documente în Google Drive
  • Plan de antrenament
  • Plan alimentar
  • Videoclipuri antrenante cu suport scris

Întrebări frecvente

De ORIUNDE: din București, Cluj, Suceava, din orice colț de țară sau în afara ei. Fiind un program online, unul dintre avantajele reSHAPE ONLINE este că nu ești condiționată să fii dintr-un anumit oraș.

După ce finalizezi plata, durează maximum 24 de ore să îți trimitem acces la programul online.

Da! reSHAPE ONLINE are două module: GYM și HOME. Dacă alegi modulul GYM, vei avea parte de un calendar cu antrenamente speciale pentru sală (pentru că echipamentul e unul dintr-o sală de fitness). Și nu vei avea nevoie de un antrenor personal.

Dacă alegi modulul HOME, vei primi acces la videoclipuri cu antrenamente pe care le poți face DE ACASĂ, cu minimum de echipament.

Cu siguranță, da – planurile de antrenament sunt beginner friendly, pentru că exercițiile vor deveni mai dificile în timp, așa că vei avea timp să te obișnuiești cu mișcarea.

Nutriția este la fel de importantă ca sportul dacă vrei un stil de viață sănătos – și pentru că noi știm asta, ți-am pregătit un PLAN ALIMENTAR în colaborare cu un medic nutriționist, ca să te asiguri că îți atingi obiectivele.

Vom lucra pe rând toate grupele musculare – abdomen, fesieri, spate, brațe și picioare.

Videoclipurile sunt, practic, suportul video complet pentru antrenamente: numele exercițiilor, numărul de repetări, cronometru, muzică antrenantă. Ele sunt suficient de detaliate și explicate, astfel încât tu să execuți corect toate exercițiile.

Într-adevăr, poate ai văzut că Internetul e plin de exerciții gratis pe care le poți face – însă ce e important ca să vezi rezultate este STRUCTURA. reSHAPE ONLINE îți aduce un plant de antrenamente clar, gândit structurat, prin care vei lucra corect toate grupurile musculare.

 

Ladys Gym s-a mutat în online – așa că nu ne mai găsești la sală, însă suntem alături de tine din online. Te încurajăm să mergi la o sală din apropiere cu programul reSHAPE ONLINE, ca să te asiguri că execuți corect exercițiile.

Un gând de la Raluca Popa, creatoarea programului reSHAPE ONLINE

Noi am lucrat dintotdeauna CU femei, PENTRU femei.

Pentru că știm că stigmatizarea e în continuă dezvoltare și știm că…nu e întotdeauna plăcut să se întoarcă privirile spre tine când intri într-o sală. Știm cum e să simți că nu te descurci – că nu execuți corect și că toată lumea pare că se amuză pe seama ta.

reSHAPE ONLINE a fost gândit ca să te scape de aceste „probleme”. A fost gândit pentru ca TU să poți merge la sală sigură pe tine și încrezătoare. Sau să faci sport de acasă, de la cabană, din cămin, de la hotel. De oriunde ești – pentru că nu suntem condiționați de loc ca să facem mișcare.

Pentru noi, sportul e mai mult decât mișcare: e sănătate, e încredere în noi, e „mă uit în oglindă și-mi place ce văd”.

De ce ar trebui să alegi reSHAPE ONLINE? Simplu: pentru tine.

Pentru că meriți să te pui pe primul loc și să te bucuri de claritatea pe care ți-o oferă mișcarea.

Pentru că meriți să fii și să te simți puternică

Noul modul începe în

Zile
Ore
Min
Sec
Noul modul a ]nceput deja

Vrei să fii una din femeile care își schimbă stilul de viață?

reShape

online

Preț: 250 RON